Poročni fotograf

poročni fotograf

Poročni fotograf

Tukaj je nekaj mojih najnovejših del poročnega fotografiranja
Poročni fotograf Poročna Foto Stojnica, Poročni Foto Booth, Poročni Foto Kotiček fotografiranjePoročni fotograf
×

Foto Stojnica

I love photography

Poročna Foto Stojnica, Foto Booth , Poročni Foto Kotiček je popestritev vsake zabave, dogodka, vaše poroke, rojstnega dneva. Pošiljanje po e-pošti in deljenje na družabnih omrežjih. čudovite fotografije. Za izbrani termin lahko zagotovim Foto Kotiček / Foto Stojnico za popestritev vajinega posebenega dne.

Poročni fotograf
Foto Stojnica, Poročni Foto Kotiček

Najemi najugodnejšo photobooth/foto stojnico pofotkaj.se za nepozabne fotografije vajine poroke, tvojega rojstnega dne ali zabave. Z izkušnjami in znanjem, vam nudimo storitev na ključ, ki vaših gostov

Foto Booth Poročni Foto Kotiček Poročna Foto Stojnica Foto Kotiček Poročni Foto Booth najem foto stojnice foto kotiček

Poročni fotograf

O meni

I love photography

Sem Neža poročni fotograf in pripovedujem zgodbe, ki jih z izurjenim očesom vidim ter s fotoaparatom zapišem v čudovite fotografije. Za izbrani termin lahko zagotovim dva fotografa in snemanje vajinega posebenega dne.

Poročni fotograf
Poročni fotograf

Moj pristop k poročni fotografiji je mešanica klasičnega in sodobnega stila. Navdihujeta me spontanost eleganca in brezčasnost tradicionalne poročne fotografije, cenim pa tudi ustvarjalno svobodo in eksperimentiranje sodobnejših pristopov.

Moj cilj je ustvariti pripoved vajinega dne, ki deluje sveže in aktualno, a brezčasno in privlačno. Na fotografijah ne uporabljam močnih obdelav in filtrov, ki so trenutno moderni, težim k čimbolj naravnim barvam. Le s tem dosežemo, da so fotografije brezčasne.

Z veseljem se bom srečal z vama in se pogovoril o vaših željah za vaš poseben dan. Imam možnost dveh fotografov, snemanja in photobooth-a, paketi pa so prilagodljivi glede na želje 😀 Pomagam vam lahko tudi pri načrtovanju poroke, da bo vaš dan popoln.


Poročni fotograf